5 Eylül 2014 Cuma

YENİ TREND: MEZUN OLMAYA ADAY ADAYLAR

Artık kurumsal şirketler adayların mezun olmasını beklemiyor.

"Sen mezun olmaya aday ol ben sana kariyer fırsatını öğrenciyken sunacağım" sloganı ortak slogan olmaya başladı. 



Migros'un "Yeni Nesil Yöneticilerini" aramak için çıktığı Part Time Yönetici Adayı örneği hepimizin dikkatini çekerek öğrenci arkadaşlarıma muhteşem bir kariyer fırsatı sunarken  şimdi de farklı bir sektörden ING bankın Turungers dikkat çekiyor. 

Turungers ile okurken para kazanacak, mezuniyetten sonraki işini garantileyeceksin.


ING Bank der ki;

Turungers ile genç yetenekleri ING ailesine kazandırmak istiyoruz. Profesyonel hayata, rehberlğimizde bir adım önde başlamanı hedefliyoruz. Artık yenilikçi, özgür ve gelişim fırsatlarıyla dolu, bankacılığı keşfedebileceğin Turungers var. Turungers ile okurken para kazanacak, mezuniyetten sonraki işini garantileyeceksin. Bu program ile 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencilerinden oluşacak Turungers ekibi, belirli aylık periyotlarla değerlendirilecek. 7 ay sonunda hedefine ulaşan ve kurumsal hayata hazır olan 4'üncü sınıf öğrencilerine tam zamanlı çalışma imkanı sunacak. 

Dönemin daha çok başında sizinle bu haberi paylaşmak istedim çünkü işi başından sıkı tutun diye. Artık kariyer planlamanızı yapmak için mezun olmayı beklemeden harekete geçebileceğiniz çok güzel fırsatlar var. Değerlendirmekten korkmayın! Mezun olmadan önce atacağınız bu adımlar, iyi değerlendirildiği takdirde size koşabileceğiniz muhteşem yollar sunacaktır.


Rekabetçi ruhunuzu kaybetmeden, fırsatları yakayabileceğiniz, başarılı, şanslı, eğlenceli, aktif, dinamik bir dönem diliyorum hepinize:)

Zg


Kaynak: Businews, ING