27 Nisan 2012 Cuma

BU GENÇLİKTE İŞ VAR!

Bu gençlikte iş var 2012 başlıyor!

TÜSİAD'ın 40. yıl faaliyetleri kapsamında "genç işsizliği" konusuna dikkat çekmek amacıyla geçen sene hayata geçirdiği "Bu Gençlikte İş Var" projesinin bu seneki süreci başladı. İyi bir iş fikrin ve ekip arkadaşların varsa daha ne bekliyorsun?

İşte başvuru koşulları:

*Tüm üniversitelerin lisans ve lisansüstü öğrencileri yarışmaya katılabilirler.

*Yarışmaya katılacak grupların üye sayısı minimum 2, maksimum 5 olacaktır.

*Bir kişi yalnızca bir grupta yer alabilir.

*Her grup en fazla üç fikirle yarışmaya katılabilir.

*Gruplar maksimum 30 karakterden oluşan bir grup ismi belirler.

*Daha önce başka bir yarışmaya katılmış ya da yayınlanmış bir fikirle katılım gösterilebilir; ancak bu fikir hayata geçirilmemiş olmalıdır.

*Yarışma dili ilk etapta İngilizce ya da Türkçe opsiyonludur. Ön elemeyi geçen takımlar projelerini Türkçe sunacaklardır.

*Yukarıdaki şartlara haiz gruplar web sitesinde yer alan başvuru ikonundan, gruplarının kaydını en geç  1 Mayıs tarihine kadar yapacaklardır. Erken başvuru yapılması staj başvurusunun yapılabilmesi için önemlidir.

*Grup kaydı yapıldıktan sonra İş fikri en geç 10 Mayıs tarihine kadar başvuru menüsü içerisinde yer alan İş fikri yükleme alt menüsünden  grubun adı yazılarak maksimum 2500 karakter ile sisteme yüklenmelidir.

*İş fikrini yükleyen grup maksimum 750 karakter ile "Sürdürülebilirlik ve İstihdam" konusunda fikirlerini sisteme yüklemekle yükümlüdür.

Finale kalan 15 iyi iş fikri TÜSİAD rehberleri ile yarışmaya devam edecek. Bunun sana neler vaadedebileceğini sen düşün. Nasıl bir tecrübe kazanacağını sen hayal et. Hayata geçirilme ihtimali olan fikrinin özgüvenini nasıl okşayacağına sen karar ver.

İyi bir iş fikrim var ama nasıl hayata geçireceğim bilmiyorum diyenlerden isen işte sana fırsat!

Ayrıntılar için http://www.bugenclikteisvar.com


kaynak: businews



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder