16 Mart 2012 Cuma

10.000 TL MAAŞLA ÇALIŞACAK EĞLENCE MÜDÜRÜ ARANIYOR!


Alın size eğlenceli bir iş: Eğlence Müdürü.

Ne iş yapıyorsunuz cevabına verilebilecek en eğlenceli cevap eğlence müdürü olsa gerek:))

Perakende giyim markası Jimmy Key, 6 ay boyunca aylık 10.000 TL maaşla çalışacak eğlence müdürü arıyor. 18 yaşından büyük herkes eğlence müdürü olabiliyor.

Jimmy Key mağazalarının önünden geçtiyseniz vitrindeki kırmızı koltuğu görmüşsünüzdür. Koltuğun sahibi ayda 10 bin TL maaşla çalışacak olan eğlence müdürü.

Ne yapar bu eğlence müdürü? Eğlence müdürü pozisyonunda çalışacak kişi Jimmy Key ile bağ kurmak isteyen herkese hayatın eğlenceli yönleri hakkında ipuçları verecek. Moda çekimlerine, etkinliklere katılacak, moda ile ilgili trendleri takip edecek, Jimmy Key'in çeşitli çekim ve etkinliklerinde kamera arkasında yer alacak. Bunları da  Jimmy Key'i ve kendisini takip edenlerle paylaşacak. Bu pozisyon için alınacak kişilerin, çılgın, bağımsız ruhlu, sosyal medyaya hakim, kitleleri arkasından sürükleyebilen, iyi giyinen, modern, eğlenceli, ileri görüşlü, tarzı olması tercih ediliyor. Eğitim ve yaşın önemli olmamasıyla birlikte Jimmy Key'in eğlenceli kimliği ile özdeşleşmek önemli bir kriter oluyor.

Eğlence müdürü olmak için son başvuru tarihi 8 Nisan. İnternet siteleri www.turkiyenineneglencelisi.com üzerinden başvuru formu indirilip herhangi bir Jimmy Key mağazasına teslim edilebilir veya direkt mağazadan başvuru yapılabilir.

İşim eğlenmek ve eğlendirmek diyenlerdenseniz buyrun size eğlence müdürü olma fırsatı:))




Kaynak: yenibiris.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder