13 Mart 2012 Salı


Yıldız Holding' in, öğrencilerin stratejik düşünme, takım çalışması ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlediği  Bizz@Kampüs için başvurular devam ediyor. 


Bu yıl Biskrem sponsorluğunda gerçekleşen ve slogan "HAYAL ET VE PARLA" olan yarışmada, gençlerden kendi ürünlerini geliştirmeleri isteniyor. Üniversitelerin 3 ve 4'üncü sınıf ile yüksek lisans öğrencilerinin üçer kişilik takımlar halinde katılabileceği yarışmanın birincisini ise holdingde istediği bir departmanda staj yapma imkanı bekliyor. 

İlk elemeleri geçerek 50 takım arasında yer almayı başaran öğrencilerden "Hayal Ettiğin Biskrem İle Parla" sloganıyla, ürünleriyle ilgili bir pazarlama planı hazırlamaları ve reklam filmi çekmeleri istenecek. Bu aşamada yapılacak değerlendirmeyle finale kalan 10 takım belirlenecek. Son aşamada ise finalistler şirket üst yönetiminden oluşan jüriye sunumlarını gerçekleştirecek ve jüri birinci olan takımı belirleyecek.

Başvuruların  facebook.com/yildizkariyer  adresinden kabul edildiği yarışmanın son aktılım tarihi 21 Mart 2012. Yarışmayla ilgili detaylara www.bizzkampus.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yaratıcılığınız bol olsun:)



Kaynak: işteinsan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder