12 Mart 2012 Pazartesi

TÜRK TELEKOM "WANTTED' LE" SENİ ARIYOR

İşte sizlere süper bir kariyer fırsatı.

Artık yeni mezunlar biraz pişsin de gelsin diyen kurumlar tarihe karışıyor. Hadi canım sende onlardan çok var, sürülerine bereket, ne tarihe karışması fısıltılarını duyar gibi oluyorum ama şunu çok net söyleyebilirim ki yeni mezunların enerjisi, yaratıcılığı, başarma azmi, deneyimin varsa gel sloganını alt üst etti ve etmeye devam edecek .Artık yeni mezunlara köstek değil destek olan kurumlar var ki bunlardan biri de Türk Telekom.

Her daim yeni mezun ve üniversite öğrencilerini destekleyen Türk Telekom iş hayatına hızlı bir giriş fırsatı sunuyor. İş dünyasının keşfedilmemiş yıldızlarını yani sizleri, eğitiminize devam ederken profesyonel iş hayatına hazırlanmaya davet ediyor.

Programa üniversitelerin 4. sınıfında okuyan, yüksek lisans veya doktora yapan öğrenciler başvurabilecek. Tabi hedeflediği bazı bölümler var ki onlar üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ( İşletme,İktisat bölümleri ) ve Mühendislik Fakültesi (Elektrik Elektronik,Telekomünikasyon, Elektronik Haberleşme, Bilgisayar, Endüstri ve İşletme Mühendislikleri ) bölümlerinde okuyan öğrenciler.

Başvurularınızı 30 Mart'a kadar programın internet sitesi www.wantted.com.tr ve www.kariyer.net üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın:)



Kaynak: www.tchnlgc.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder