12 Mart 2012 Pazartesi

ETKİNLEŞELİM: BUSINESS TRIP

Arkadaşlar bu etkinliği duyunca gerçekten heyecanlandım ve keşke öğrenci olsaydım, vaktim olsaydı ve bende bu etkinlikte yer alabilseydim diyerek iç geçirdim:)

Koç Üniversitesi'nin köklü kulüplerinden "İşletme Kulübü" nün düzenlediği bu etkinlik 30-31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde üniversitelerden bölüm ve sınıf kısıtlaması olmaksızın 300 öğrenciyi Türkiye'nin önde gelen firmaları ile tanıştırma fırsatını sunuyor.

Katılım bedeli 40TL olup, şehir dışından gelmek isteyen katılımcılar için indirimli otel fiyatları listesi yayınlanmıştır lakin liste avro fiyatları üzerinden el yakıyor haberiniz olsun:) Hatta öğrenci ve yeni mezunların sadece elini yakmaz tamamını yakar:) Aman öğrenci milletinin ne işi var öyle janjanlı otellerde dimi ama:) Yurtkur, sevimli küçük pansiyon, yakın arkadaş evi, teyze,hala vb. kırk yıldır ziyaret edilmeyi bekleyen akraba evi gibi alternatifler varken kim bulamadığı avrosu ile otelde konaklar:) diyorsanız bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Abdi İbrahim, Arzum, Borusan Holding, Boydak Holding, Grupon, Morhipo, Turkcell, Abbott, Bat, LC Waikiki, Arçelik, Shell ve daha fazla kıymetli isimleri bir araya getiren bu kariyer yolculuğu ile belki de ilk adımı atma hissiniz gelir:)

Katılım ücretine bu değerli konuşmacıları dinelemenin yanısıra bazı ekstra nimetler de dahil edilmiş ki onlar; ücretsiz D.I.S.C. Kişilik Envanteri, Sabah ve öğle yemekleri, Limitsiz çay,kahve ve tatlı tuzlu ikramlar, İstanbul'un belli noktalarından Koç Üniversitesi'ne ulaşım imkanı.

Başvurular 18 Mart 2012 saat 23:59'a kadar kabul edilmektedir. Soru ve mailleriniz için kubusinessclub@gmail.com

Bu etkinlik kaçmaz arkadaşlar:)





kaynak: businews

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder