13 Mart 2012 Salı

DEĞİŞ 'TİR' MEK İÇİN YOLA ÇIK!

Eğer kendi işini kurmanın aşkıyla yanıp tutuşuyor, sürekli bir şeyleri değiştirmek üzere fikir üreten iç sesini durduramıyor, ben iyi işlere imza atacağım inancını her daim sürdürebiliyorsan sen bir potansiyel girişimcisin:)

O zaman içindeki girişimcilik ruhunu toplum için fark yaratmak üzere ortaya çıkarmak ister misin?

Birileri seni Türkiye'de ve dünyada sosyal girişimcilerin neleri değiştirdiğini görmeye,içindeki sosyal girişimci ruhunu harekete geçirmeye çağırıyor.

SOGLA- Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi, üçüncü SOGLA Sosyal Girişimcilik Konferansını 7 Nisan'da İstanbul Teknik Üniversitesi' nde gerçekleştirecek. Sosyal girişimcilik alanında önde gelen sivil toplum liderleri, yerli ve yabancı sosyal girişimciler, fikir öncüleri ve genç sosyal girişimci liderlerin katılımıyla gerçekleşecek konferans, Türkiye' de sosyal girişimcilik konusunu ele alan, gençlere yönelik en geniş katılımlı konferans olma özelliğini taşıyor.

Konferansa başvuranlar arasından seçilecek 600 üniversite öğrencisi ve profesyonel, 7 Nisan' da yapılacak konuşmaları dinleme fırsatını elde edecek. Konferans başvuru sürecinde sosyal medyadaki yarışmalar ve konferans sırasındaki çekilişlerle birçok ödül sahiplerini bulacak.

Katılımın ücretsiz olduğu konferansla ilgili detaylı bilgiyi www.sogla.org adresinden alabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 20 Mart 2012
Başvuru için: www.sogla.org





Kaynak: businews

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder