14 Mart 2012 Çarşamba

AIESEC

110 ülkede 1000'in üzerindeki şubesinde 35.000 üyesi ile 1948 yılından beri faaliyet gösteren AIESEC, gençlere uluslararası bir bakış açısı ve farklı tecrübeler kazandırmak amacıyla farklı ülkelerde staj yapma imkanı veriyor.

Gençler, pazarlama, bilişim sistemleri, insan kaynakları, mühendislik, kültürel anlayış ve toplumsal gelişim alanlarında  6 hafta ile 78 hafta arasında değişen sürelerle 110 AIESEC ülkesinden birinde tam zamanlı ve maaşlı staj yapabiliyorlar.

AIESEC'in uluslar arası staj değişim programı başvurularını Ekim ve Mart aylarında Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Kocaeli şehirlerindeki üniversitelerde ve Kuzey Kıbrıs'taki Doğu Akdeniz Üniversitesi' nde bulunan tanıtım ve kayıt masalarından ya da bizzat şubelerine giderek gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yapan adaylar sonrasında www.aiesec.org.tr adresine girerek internet üzerinden başvuru formunu doldururlar.

Tabi başvurmakla bitmiyor!!! Bu aşamadan sonra yurtdışı staj tecrübesinden yararlanmak için dış staj seçmelerini geçmek gerekmektedir. Bu seçmeler, yabancı dil yazılı sınavı ve adayın yetkinliklerinin ve yabancı dil pratiğinin ölçümlendiği sözlü mülakatlardan oluşmaktadır. 

Ayrıntılar: www.aiesec.org.tr ' de

Stajınız bol olsun gençler:)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder